Je eigen stijl maken is natuurlijk een uitdaging, iedereen probeert het maar het is niet altijd even makkelijk. In dit blog vertellen we je hoe je een beetje op weg moet komen.

Kleuren zijn van belang

De kleuren die je uitkiest voor je stijl zijn natuurlijk ook belangrijk. Minstens net zo belangrijk als de kleding zelf. Welke uitstraling wil je geven? Welke kleuren kan je goed combineren? Wil je juist een palet aan lichte kleuren of liever donkere kleuren? Dit zijn allemaal vragen die je kan beantwoorden over de kleur van je kleding. Ook de kleur van je accessoires en eventuele make-up is belangrijk hierbij. Want het moet bij het gehele plaatje passen.

De kleding zelf

Naast de kleuren van de kleding, is de kleding zelf belangrijk. Welke soort look wil je hebben? Is het streetwear? Een combinatie van meerdere soorten en stijlen kleding? Je zou casual kunnen mixen met streetwear, zoals bij vdr. Door naar verschillende stijlen kleding te kijken, kan je je eigen combinaties maken. Hierbij pas je de variabele kleur toe en dan kan je je zelf heel gemakkelijk onderscheiden van de rest. 

We zouden hier in dit blog over alle stijlen kunnen gaan praten, maar dat is nu niet nodig. Voor ons gaat het erom dat je weet dat alle opties open staan voor jouw eigen invulling. Kortom, maak gebruik van je creativiteit en geniet van je eigen kleding. Zoek het type kleding dat bij jou past en kies de kleuren uit die jij wilt representeren.

Je moet jezelf goed voelen in de kleding die je draagt. De mening van anderen erover doet er niet toe. Zolang jij comfortabel bent in je eigen kleding is alles goed. Loop vooral zelfverzekerd rond, want een groot deel van je stijl is de manier waarop je jezelf draagt. Als jij zelfverzekerd bent over je kleding, dan zul je dat ook direct uitstralen.

Pin It on Pinterest