Het is belangrijk om jezelf te verwennen met een lekker thuismaskertje of een warm bad. Hierdoor voel je je namelijk fris, schoon en mooi. Er is dan ook niets heerlijker dan lekker op je vrije avondje wegdromen na een lange dag. Hoe je dit doet weet je vast wel, maar hoe je de perfecte sfeer creëert om ideaal te kunnen relaxen van een prikkelvrije omgeving is een vak apart.

Wat heb je nodig?

Er zijn natuurlijk oneindig veel mogelijkheden om de perfecte relax sfeer te creëren, maar wij noemen graag even de belangrijkste. Zorg voor geurkaarsen of waxinelichtjes die je kan neerzetten op de plek waar je gaat relaxen. Ook wierrook is een goede optie, voor een heerlijk ruikende omgeving. Ga je in bad relaxen? Zorg dan voor zo’n heerlijke bruisbal voor in bad om nóg lekkerder te ruiken. Neem ook een speaker mee, zodat je rustgevende muziek op kan zetten. En wat nog meer? Een goed boek natuurlijk! Als laatste tip geven we je mee: ga voor een gietvloer. Lees snel verder waarom. 

Gietvloer? Gietvloer!

Ben je groot fan van de lekkere rustmomentjes die we hierboven omschreven hebben? Dan is het misschien wel wat voor jou om een kamer toe te wijden aan deze hobby. Onze tip hiervoor is: zorg voor een gietvloer. We hebben het getest en het zorgt voor nét dat beetje meer voor een prikkelarme omgeving. Waarom? Gietvloeren zijn mooie, egale vloeren. Dit betekent dat je niet afgeleid wordt door drukke vloerpatronen. Daarnaast is een gietvloer ook geschikt voor vloerverwarming, wat je echt wilt met deze momentjes. En een bonus: gietvloeren zijn naadloos en dus super hygiënisch! Zo zie je geen enkel vuiltje en voel je tijdens je relaxmomentje geen drang om de boel schoon te maken.

Nog meer tips?

We hopen dat je wat hebt aan deze tips! Heb je zelf nog meer goede tips? Stuur ze dan door naar onze redactie en wie weet!

Pin It on Pinterest