Selfcare is ontzettend belangrijk in het leven. Je ziet er niet alleen mooier uit, veel schoonheidsbehandelingen hebben ook een positieve invloed op je lichaam en op je mentale gezondheid! Heb je zin om helemaal onder handen te worden genomen en er weer op en top uit te zien? Kies dan uit een van de vele schoonheidsbehandelingen van citytreatment.nl!

Ontharen voor de meest zachte huid

Is je lichaam weer toe aan een goede ontharingsbeurt? Bij citytreatment.nl kun je terecht voor het ontharen van ieder lichaamsdeel. Laat bijvoorbeeld je wenkbrauwen epileren of harsen zodat ze weer een mooie shape krijgen. Veel vrouwen vinden het lastig om hun wenkbrauwen in een mooie vorm te krijgen die past bij hun gezichtsvorm. Twijfel niet te veel en laat het over aan een professional van citytreatment.nl! Ook het ontharen van de benen of de bikinilijn kan bij citytreatment.nl. Je kunt er zelf of je je lichaam laat ontharen met behulp van laserontharing of harsen. Bespreek met de schoonheidsspecialiste welke techniek jouw voorkeur heeft of laat je adviseren!

Heerlijk ontspannen met een gezichtsbehandeling of massage

Als je ooit hebt gedacht dat je pijn moet lijden als je mooi wil zijn, dan heb je het goed mis! Op een ontspannen manier kun jij ook een prachtige egale huid ontwikkelen. Bij citytreatment.nl worden de meeste relaxte gezichtsbehandelingen aangeboden. Het beautysalon zal eerst kijken naar wat jouw specifieke huid nodig heeft. Is je gezichtshuid bijvoorbeeld erg droog? Dan zul je een gezichtsbehandeling krijgen met hydraterende kracht. Bovendien biedt citytreatment.nl zelfs een duo-afspraak aan, zodat je samen met een vriendin heerlijk tot rust kunt komen. 
Ook voor massages kun je terecht bij citytreatment.nl! Massages zorgen voor een verbeterde bloedcirculatie en voor een ultiem ontspannen gevoel. Laat even alles los en laat een professionele masseur al het werk doen. Bij citytreatment.nl kun je o.a. kiezen voor een ontspanningsmassage, een hotstone massage of een voetreflexmassage. Ook de zwangere vrouwen onder ons kunnen terecht bij citytreatment.nl: de speciale zwangerschapsmassage zal precies zijn want je nodig hebt in deze bijzondere, maar vermoeiende tijd. 

Pin It on Pinterest